РАДИО ХОЛИДЕЈ

ХОЛИДЕЈ Е КОМЕРЦИЈАЛНА РАДИОСТАНИЦА ОД ПРИЛЕП. ЕМИТУВА МУЗИКА, ИНФО-СЕРВИСИ И ПРОГРАМИ ШТО ПОДРЖУВААТ ЛОКАЛНИ АКТИВНОСТИ И ИНИЦИЈАТИВИ.

понеделник, јули 04, 2005

ОД ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ ОД ГРАДОТ ДЕНЕСКА ДО ЈАВНОСТА СЕ ОБРАТИ ВМРО НАРОДНА ..ПАРТИЈАТА ЖАЛИ ЗА ИЗГУБЕНИОТ МЛАД ЖИВОТ НО ОРГАНИЗАЦИЈАТА НА ПИВО ФЕСТОТ ПОТФРЛИ ЦЕЛНОСНО. СПОРЕД НИВ ВИНОВНИ СЕ ЛОКАЛНАТА И ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ...ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НЕ ТРЕБА ДА БЕГА ОД ОДГОВОРНОСТ, ТРЕБАЛО ДА ПОБАРА ГАРАНЦИЈА ОД ОРГАНИЗАТОРОТ НА МАНИФЕСТАЦИЈАТАЊ ДЕКА СЕ ИСПОЛНЕТИ СИТЕ УСЛОВИ ЗА НЕПРЕЧЕНО ОДВИВАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ.