РАДИО ХОЛИДЕЈ

ХОЛИДЕЈ Е КОМЕРЦИЈАЛНА РАДИОСТАНИЦА ОД ПРИЛЕП. ЕМИТУВА МУЗИКА, ИНФО-СЕРВИСИ И ПРОГРАМИ ШТО ПОДРЖУВААТ ЛОКАЛНИ АКТИВНОСТИ И ИНИЦИЈАТИВИ.

вторник, јули 05, 2005

ВЕТИВ ТРАНСПАРЕНТНОСТ И ЌЕ СИ СТОЈАМ НА ЗБОРОТ, НА КРАЈОТ ОД СЕКОЈ МЕСЕЦ ЌЕ ПОДНЕСУВАМ ИЗВЕШТАЈ ДО ЈАВНОСТА ЗА СЕ ШТО СЕ НАПРАВИЛО ВО ГРАДОТ, РЕЧЕ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МАРЈАН РИСТЕСКИ..ТОЈ ДЕНЕСКА ГО ПРЕЗЕНТИРАШЕ ИЗВЕШТАЈОТ ЗА СЕ ШТО СРАБОТИЛА ЛОКАЛНАТА САМОУПРАВА ВО ИЗМИНАТИВЕ 60 НА ДЕНА..НО ТОА СЕ РАБОТИ ОД КОМУНАЛНАТА СФЕРА, ВЕЛИ РИСТЕСКИ..ДО ПРВИ ЈУЛИ ТОЛКУ НИ БЕШЕ НАДЛЕШНОСТА..ИЗГРАДЕНО Е СПОРТСКО ИГРАЛИШТЕ ВО ТИПСКАТА НАСЕЛБА..НАСКОРО ТОА ЌЕ ПРЕРАСНЕ ВО СПОРТСКО РЕКРЕАТИВЕН КОМПЛЕКС..СРЕДЕН Е ПРОСТОРОТ ОКОЛУ ГРАДСКИОТ СААТ..ФОНТАНАТА Е ОСВЕТЛЕНА, СЕ ЗАМЕНИЛА ВОДОВОДНАТА И ОДВОДНАТА ИНСТАЛАЦИЈА СО НОВА..ГРАДОТ СЕ ПОГРИЖИЛ И ЗА ПРОСТОРОТ ОКОЛУ ПОПУЛАРНАТА 13 КАТНИЦА..ФОНТАНАТА КОЈА БЕШЕ ЗАБОРАВЕНА ОД СИТЕ ШТО ВО ОВИЕ 15 ГОДИНИ ВЛЕГУВАА И ИЗЛЕГУВАА ОД ГРАДСКОТО СОБРАНИЕ, КОНЕЧНО ДОБИ ВОДА..ПРЕЗЕМЕНИ СЕ НАЈРАЗЛИЧНИ АКЦИИ ЗА КОМУНАЛНО УРЕДУВАЊЕ, ЧИСТЕЊЕ НА ДЕПОНИИ НА РАЗЛИЧНИ ТОЧКИ ВО ГРАДОТ НО ТОА ШТО СЕ УРЕДУВА ТРЕБА И ДА СЕ ОДРЖУВА, СМЕТА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ РИСТЕСКИ..СО НОВИТТЕ НАДЛЕЖНОСТИ НА ОПШТИНАТА ИМА УСЛОВИ ЗА ФОРМИРАЊЕ НА ИНСПЕКЦИСКИ СЛУЖБИ КОИ МНОГУ ПОРИГОРОЗНО ЌЕ ДЕЈСТВУВААТ ЗА СЕКОЈ ШТО ЌЕ УНИШТУВА НАМЕРНО..ЌЕ БИЛА ЗГОЛЕМЕНА И АЖУРНОСТА НА СЛУЖБИТЕ ВО КОМУНАЛНА ХИГИЕНА ЗА ШТО СО РЕБАЛАНСОТ НА БУЏЕТОТ СЕ ИЗДВОЈУВААТ ПОВЕЌЕ ПАРИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ..ЛОКАЛНТА САМОУПРАВА НАСКОРО ЌЕ ПОЧНЕ СО ПАРТЕРНОТО УРЕДУВАЊЕ НА ПРОСТОРОТ ПРЕД КОМЕРЦИЈАЛНАТА БАНКА, ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ..ГИ ИСКРШИВМЕ АВТОМОБИЛИТЕ ОД ДУПКИТЕ ШТО ГИ ИМА НА УЛИЦИТЕ НИЗ ГРАДОТ, РЕЧЕ РИСТЕСКИ..ЗАТОА ЕДЕН ОД ПРИОРИТЕТИТЕ Е НАСКОРО ТИЕ ДА ПОЧНАТ ДА СЕ ПОПОЛНУВААТ..ГРАДОТ ЌЕ ГО СТИМУЛИРА СПОРТОТ,ЌЕ ГРАДИ ИГРАЛИШТА, ЌЕ ЈА ПРОДОЛЖИ СОРАБОТКАТА СО НЕВЛАДИНИОТ И БИЗНИС СЕКТОРОТ И АКТИВНО ЌЕ УЧЕСТВУВА ВО РАБОТАТА НА ЗАЕДНИЦАТА НА ЕДИНИЦИТЕ НА ЛОКАЛНАТА САМОУПРАВА, РЕСПЕКТИБИЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА ВО КОЈА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ПРИЛЕП Е ПРЕТСТАВНИК ВО УПРАВНИОТ ОДБОР И ЧЛЕН НА КОМИСИЈАТА ЗА ФИНАНСИИ..

1 Comments:

Anonymous Анонимен said...

[color=#da7]
Приветик! Может-быть... есть cупер предложение по[url=http://www.pi7.ru] видео[/url] порталу Думаю вам понравится

[url=http://www.pary.ws/sc.html]Смотреть приключение девочек. минет от пьяной шалавы.
[/url]
aнекдот для разнообразия :)

Неудивительно, что древние приносили в жертву девственниц.
Они были не дураки, чтобы жертвовать теми, которые дают!

Я 7 часов блуждала по сети, пока не вышела на ваш форум! Думаю, я здесь останусь надолго!
прошу проещния за опечатки.... очень маленькая клавиатура у PDA!

[/color]

среда, 03 февруари, 2010  

Објави коментар

<< Home