РАДИО ХОЛИДЕЈ

ХОЛИДЕЈ Е КОМЕРЦИЈАЛНА РАДИОСТАНИЦА ОД ПРИЛЕП. ЕМИТУВА МУЗИКА, ИНФО-СЕРВИСИ И ПРОГРАМИ ШТО ПОДРЖУВААТ ЛОКАЛНИ АКТИВНОСТИ И ИНИЦИЈАТИВИ.

четврток, јули 07, 2005

ИВАНОЧО АНГЕЛЕСКИ Е НОВИОТ ВД ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ..ОДЛУКАТА Е ДОНЕСЕНА СИНОЌА НА РЕДОВНО СОБРАНИЕ НА КОЕ ПРИСУСТВУВАШЕ ПАРТИСКИОТ ЛИДЕР ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ..ДОСЕГАШНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ СЛАВЕ НАУМОСКИ БЕШЕ СМЕНЕТ ОТКАКО СО МНОЗИНСТВО ГЛАСОВИ ОД ЧЛЕНОВИТЕ НА ОПШТИНАСТА ОРГАНИЗАЦИЈА ДОВЕРБА ДА ЈА ВОДИ ЛОКАЛНА ТА ОРГАНИЗАЦИЈА ДОБИ ИВАНЧО АНГЕЛЕСКИ..